درود به همگی عزیزان
باز هم بک باره دیگه کارهای کثیف افرادی دزد و نامرد در دنیای نت و اونم از نوع جماعت ایرانی اثبات شد
دوستان استایل سایت بنده یعنی سورس ست ( www.sourcesat.net ) کاملا اختصاصی و توسط فردی به نام ابراهیم که در سایت وی بی اسکین مدیر بخش طراحی بودن قبلا که یوزرشون هم ( EbiramGs ) حدود هفت ماه پیش طراحی و کاملا اختصاصی برای ما ساخته و نصب شد و بنده مبلغ 80 هزارتومن بابت اون پول پرداخت کردم گواه این حرفهای بنده اقای بهرام ( mr.bahram) ادمین سایت وی بی اسکین و همچنین اقای امید عباسی ملقب به امید هکر ( OMID-HACKER )جزو تیم فارسی ساز سایت وب الفا و خود اقای ابراهیم طراح این قالب هستن که بنده دارم راست میگم و صحت حرفای من رو تایید میکنند
متاسفانه چند روز پیش ادمین سایت وی بی ایران میاد این استایل رو بدون کسب اجازه از ما و به درخواست یک کاربرشون اماده میکنه و میزاره برای دانلود و من واقعا متاسفم که ادمین سایتی که ارائه دهنده کارهای خدماتی .ویبولتین هست و خودشم میاد میگه کپی رایت رو رعایت کنید چرا چنین کاری میاد انجام میده
من از همه شما میخوام که بشناسید این فرد رو و بدونید این استایل هیچ وقت توسط این اقا طراحی نشده و حرفشون هم دروغ محض هست
عکسهای تاپیک ایشون رو ببینید که جالبه که میگه خیلی برای طراحی این استایل زحمت کشیدم و کپی رایت رو رعایت کنید
اینم لینک تاپیک ایشون همگان ببینن
کد:
http://www.vbiran.ir/thread3002.html
![]()

پس بهتره اگر بعد از این هم برای شما خدایی نکرده مشکل مشابه ای پیش آمد تنها 1 کار کنید اونم 

بوک مارک ها