صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نتایج از شماره 1 تا 10 از مجموع 13

درود به همگی عزیزان
    باز هم بک باره دیگه کارهای کثیف افرادی دزد و نامرد در دنیای نت و اونم از نوع جماعت ایرانی اثبات شد
    دوستان استایل سایت بنده یعنی سورس ست ( www.sourcesat.net ) کاملا اختصاصی و توسط فردی به نام ابراهیم که در سایت وی بی اسکین مدیر بخش طراحی بودن قبلا که یوزرشون هم (
    EbiramGs ) حدود هفت ماه پیش طراحی و کاملا اختصاصی برای ما ساخته و نصب شد و بنده مبلغ 80 هزارتومن بابت اون پول پرداخت کردم گواه این حرفهای بنده اقای بهرام ( mr.bahram) ادمین سایت وی بی اسکین و همچنین اقای امید عباسی ملقب به امید هکر ( OMID-HACKER )جزو تیم فارسی ساز سایت وب الفا و خود اقای ابراهیم طراح این قالب هستن که بنده دارم راست میگم و صحت حرفای من رو تایید میکنند
    متاسفانه چند روز پیش ادمین سایت وی بی ایران میاد این استایل رو بدون کسب اجازه از ما و به درخواست یک کاربرشون اماده میکنه و میزاره برای دانلود و من واقعا متاسفم که ادمین سایتی که ارائه دهنده کارهای خدماتی .ویبولتین هست و خودشم میاد میگه کپی رایت رو رعایت کنید چرا چنین کاری میاد انجام میده
    من از همه شما میخوام که بشناسید این فرد رو و بدونید این استایل هیچ وقت توسط این اقا طراحی نشده و حرفشون هم دروغ محض هست
    عکسهای تاپیک ایشون رو ببینید که جالبه که میگه خیلی برای طراحی این استایل زحمت کشیدم و کپی رایت رو رعایت کنید

اینم لینک تاپیک ایشون همگان ببینن

کد:
    http://www.vbiran.ir/thread3002.html

2. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید ad110 از ایشان تشکر کرده اند:

من واقعا درخواست دارم بزرگان ایران در زمینه وی بی یک فکری به حال این معذل بکنن
    سر ما به راحتی بریده شد دست ما هم به هیچ جا بند نیس و نمیتونیم کاری کنیم
    شما دارید به ما میگید حرفه ای کار کنید بنده اصولی و کار حرفه ای انجام دادم رفتم طرف رو اوردم و با پرداخت هزینه چیزی به نام خودم گرفتم ایا انصاف هست اینجوری بیان ناجوانمردانه اینکارو بکنن؟
    من واقعا درخواست دارم بزرگان وی بی فکری به حال ما که داریم واقعا حرفه ای اصول کارو انجام میدیم و کسانس که با دزدی میخوان نامی از خودشون بزارن بکنن

4. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید ad110 از ایشان تشکر کرده اند:

خوب تو ایران هنوز جا نیفتاده!!
    وقتی یک نفر (به کسی بر نخوره) هیچی از وبمستری نمیدونه میاد یه سایت میبینه جو میگیرش که منم سایت بزنم!!
    دوست نداره حتی 1 تومن هم خرج کنه میاد میگه پوسته فلان جا رو لازم دارم و اون طراح به دلیل بازدید کم سایتش و یا هنرنمایی و .... میاد و اون طرح را کپی میکنه و....
    تا وقتی وبمستری حرفه ای نشه همین آش و همین کاسه هست.

6. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید AR@KST@R از ایشان تشکر کرده اند:

اگر شما دارید توی دنیای وب کار میکنید پس باید همه مشکلات اون را به را حتی قبول کنید و باهاش کنار بیاید یکی از مشکلات هم همین موردی هست که برای شما پیش آماده ! درسته به آدم فشار می یاد ولی چاره نیست پس بهتره اگر بعد از این هم برای شما خدایی نکرده مشکل مشابه ای پیش آمد تنها 1 کار کنید اونم

8. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید b3hnam از ایشان تشکر کرده اند:

حق گرفتنی هست و مطئن باشید ما سکوت نخواهیم کرد
    اقا بهنام بنده اگر لایسنس داشتم الان سایت ویبولتین خودش وارد عمل میشد و دهن این اقای دزد رو سرویس میکرد و مطمئن باشید زمانی که برم برای وی بی چهار مطمئن باشیدد لایسنس میگیرم تا دیگه به چنین مشکلی برنخورم
    و از همین الانم مطمئن باشید با دوستانم در همین تیم وب الفا میرم دنبال قالب اختصاصی برای وی بی چهار اون زمان نشون میدم در همین جا هم جلو چنین کارهایی رو خواهم گرفت
    این حرفو زدم حالا شش ماه دیگه خواهیم دید

10. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید ad110 از ایشان تشکر کرده اند:

80 هزار تومن پول زیادیه برای یه قالب که بعد 2 ماه هم بفهمی به فنا رفته! ولی از این 80 تومنا تا دلات بخاد میان!

شما فکرشو بکن پس فردا یکی خواست قالب اختصاصی سفارش بده! شما رو یادش میاد میره یه قالب فارسی شده دانلود میکنه ! کلی تنوع تو قالب از بین میره و یه جورایی از پیشرفت میفتیم!

اون طراحای قالبم باید تو همچین کارایی (نمی خام هی کلمه دزدی رو بگم) و طراحی قالبو ول کنن!

از اون طرف من در عجبم که آقایون سایت پشتیبان ویبی دارن و خدمات به بخش وی آی پی میدن! ( به صورت رایگان مثلا )

شما می تونید یوزر و پسورد هاستتون رو به همچین اشخاصی بدید؟

اگه مردم ما فهمیده باشن در نهایت ضرر اصلی رو خود آقایون خواهند کرد!

12. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید hichkas از ایشان تشکر کرده است:

ad110 حرف الکی نزن آقا .چرا تو همه انجمن ها شایعه درست میکنی.چرا درست حقیقت رو نمیگی؟ جاهایی که به ضرر خودت هست رو حذف کردی جاهای که به نفعت هست رو گذاشتی.چرا انجمن های دیگه تاپیکت رو پاک کردن ؟
    دوستان اصل قضیه تو وی بی ایران هست .حرف های
    ad110 همش درست نیست این درسته http://www.vbiran.ir/thread3161.html

زنده باد وی بی ایران.
    وی بی ایران هیچ وقت ترمز نمیکنه

14. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید mobin.parsian از ایشان تشکر کرده اند:

عزیز دل شما ابتدا در ویبی ایران درخواست قالب خودتون رو میدید.

بعد علی میاد قالب رو قرار میده.

بعد ما رو هم گلابی فرض می کنی/

در آخر باید بگم این شیوه تبلیغات برای سایتتون درست نیست.

یستردی؟

16. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید iranashiyane از ایشان تشکر کرده اند:

عجب ، حقتون رو با تاپیک اسپم میخواید بگیرید ؟
    اینطوری بیشتر استایلتون تبلیغ میشه و این 74 دانلودی که داشته بیشتر و بیشتر میشه .
    مشکل شما این هست که 80000 تومان برای استایلی که فقط عکس هاش عوض شده دادید .
    این استایل رو توی 30 دقیقه طراحی کردم و شاید خیلی ها اینکار رو بتونن انجام بدن .
    واقعاً متاسفم که افرادی اومدن گولتون زدن و .. !
    Webalfa - VBIran

18. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید Qewzi از ایشان تشکر کرده اند:

شما می تونید یوزر و پسورد هاستتون رو به همچین اشخاصی بدید؟
    ایشون اصلاً کاربر انجمن ما نیست ! ایشون از طرف اشخاص دیگری حمایت میشه و هیچ دسترسی نزد من نداشته ..
    Webalfa - VBIran

20. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید Qewzi از ایشان تشکر کرده اند:

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 نفر از این موضوع دیدن می کنند (0 عضو و 1 مهمان)