نتایج از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

با سلام خدمت دوستان عزیز بنا به درخواست دوستان عزیز قرار شد فارسی ساز اسکریپت phpfox را که هم اکنون نسخه phpfox3.0 bet2 rc هست همراه با زبان ترکیه وایتالیایی و نسخه اخر ورژن حاضر و نال شده phpfox رو به قیمت 15 تومان به فروش برسانیم و تا 3ماه هم پشتیبانی زبانی و بروز رسانی رو متحمل بشیم نمونه سایت www.live.phpfox.com/v3 و نمونه فارسی جامعه مجازی لارسا شما میتوانید ببنید که وب به 4 زبان در دسترس میباشد و اینکه فایل بروز شده زبان نیز به دوستان خریدار شده تعلق خواهد گرفت برای اطلاعات بیشتر میتوانید به شماره 09141887437 و یا با ای دی یا هو gisha_irani@yahoo.com در تماس باشید

www.larsacity.com

نقل قول نوشته اصلی توسط gisha7891 نمایش ارسال ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز بنا به درخواست دوستان عزیز قرار شد فارسی ساز اسکریپت phpfox را که هم اکنون نسخه phpfox3.0 bet2 rc هست همراه با زبان ترکیه وایتالیایی و نسخه اخر ورژن حاضر و نال شده phpfox رو به قیمت 15 تومان به فروش برسانیم و تا 3ماه هم پشتیبانی زبانی و بروز رسانی رو متحمل بشیم نمونه سایت www.live.phpfox.com/v3 و نمونه فارسی جامعه مجازی لارسا شما میتوانید ببنید که وب به 4 زبان در دسترس میباشد و اینکه فایل بروز شده زبان نیز به دوستان خریدار شده تعلق خواهد گرفت برای اطلاعات بیشتر میتوانید به شماره 09141887437 و یا با ای دی یا هو gisha_irani@yahoo.com در تماس باشید

www.larsacity.com
    فقط زبان فارسی lol?
    سایت legendary که با 7 تا قالب راستچین و تمام پلاگین ها میده

نقل قول نوشته اصلی توسط ma3ih نمایش ارسال ها
    فقط زبان فارسی lol?
    سایت legendary که با 7 تا قالب راستچین و تمام پلاگین ها میده

ماهم همون 7 قالب +2 قالب جدید انحصاری و زبان ترکیه و فرانسه همراه با کامت چتو میدیم این قیمت شما که تو وبتون 25 تومن زدید ما فارسی هم مدیدم و امکانات دیگرو به این قیمت میدیم دوست عزیز

سلام دوستان عزیز من این اسکریپت(پی اچ پی فاکسphp fox) را کاملا فارسی کردم اگه کسی دوست داشت خبر کنه تا رایگان بهش بدم... 09387088728 facefars.net

5. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید yallfa از ایشان تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط yallfa نمایش ارسال ها
    سلام دوستان عزیز من این اسکریپت(پی اچ پی فاکسphp fox) را کاملا فارسی کردم اگه کسی دوست داشت خبر کنه تا رایگان بهش بدم... 09387088728 facefars.net
    برای من ارسال می کنید
    rezaei1374 [at] gmail [dot] com
    لطفا قالب راستچینم بفرستید
    و چقدر زود دیر می شود...

دوستان کسی فارسی کاملشو نداره
    قالب راستچین هم داشته باشه
    و چقدر زود دیر می شود...

نقل قول نوشته اصلی توسط yallfa نمایش ارسال ها
    سلام لطفا فایلشو برای من میل کنید.

esf.molavi@yahoo.com

لطف میکنی پی اچ پی فاکس رو برام ایمیل کنی ، دوست داشتم یه جامعه مجازی واسه محله خودمون راه اندازی کنم. uma.public@gmail.com

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 نفر از این موضوع دیدن می کنند (0 عضو و 1 مهمان)