نتایج از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: vpn چیست؟

سرویس VPN به شما این امکان را میدهد تا از طریق یک سرور خارجی به شبکه جهانی اینترنت متصل شوید. و از آن پس به عنوان یک شهروند ساکن در آن کشور که سرور در آنجا قرار دارد شناخته خواهید شد.

(زیرا با این کار ip شما از ip یک شهروند ایرانی به ip یک شهروند غیر ایرانی تغییر میکند. برای درک بیشتر قبل از برقراری ارتباط با سرور به یکی از سایتهایی که ip شما را اعلام میکنند مانند www.ipadress.ir یا www.ip2location.com مراجعه کنید مشاهده میکنید که شما را به عنوان یک شهروند ایرانی محسوب میکنند.

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید galaxyvpn از ایشان تشکر کرده اند:

4. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید M.Javad از ایشان تشکر کرده اند:

دوست عزیز این روزا وی پی ان مجانی هم همه میدن البته یه سایتی هست که می تونید در اون سرویس وی پی ان دهی بسازید البته رایگان و با نام کاربری و رمز عبور دلخواه خودتون کانکت بشید اسم سایت : homeunix.com خیلی باحاله البته توصیه می کنم برای راه درست ازش استفاده کنید که مطمئن هستم هیچ کسی برای راه درست از وی پی ان استفاده نمی کنه :-d
    NTTac Manager 2.1.5

6. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید amirlord از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط galaxyvpn نمایش ارسال ها
    سرویس VPN به شما این امکان را میدهد تا از طریق یک سرور خارجی به شبکه جهانی اینترنت متصل شوید. و از آن پس به عنوان یک شهروند ساکن در آن کشور که سرور در آنجا قرار دارد شناخته خواهید شد.

(زیرا با این کار ip شما از ip یک شهروند ایرانی به ip یک شهروند غیر ایرانی تغییر میکند. برای درک بیشتر قبل از برقراری ارتباط با سرور به یکی از سایتهایی که ip شما را اعلام میکنند مانند www.ipadress.ir یا www.ip2location.com مراجعه کنید مشاهده میکنید که شما را به عنوان یک شهروند ایرانی محسوب میکنند.

سلام به من بگو چه جوری به همین vpn دسترسی پیدا کنم

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 نفر از این موضوع دیدن می کنند (0 عضو و 1 مهمان)