- انجمن
- تالار اصلی
- قوانین و اطلاعيه هاي انجمن
- [اطلاعیه] نظرسنجی درباره تبلیغات
بلی
خیر
سلام
سات رو سنگین نکنید
سلام به جای خوش آمد گویی این چه فرمایشی است؟
سلام
به نظر من تبلیغات رو تا جایی که کشش داره تعدادش رو زیاد کنید، برای سایتهای فارسی تجربه نشون داده که بر خلاف تصور ظاهری که کاربران سرعت پایینی دارند و زیاد بودن تبلیغات براشون آزار دهنده هست، اینطور نیست و سایتهای زیادی هستند که خیلی خیلی بیش از حد متعارف تبلیغات رو به شیوه ای بد در سایت قرار می دهند و مشکلی هم برای کاربران پیش نمیاد، شما به نظرم اگر حجم هر بنر رو کنترل کنید روی حداکثر 30 کیلو بایت و سایز هم که استاندارده، اون بک گراند رو از بنرها اگر بردارید:
topb.gif
هر بنر ارتفاع کمتری رو اشغال می کنه و در مجموع بنرهای بیشتری رو میشه در فضای ثابتی که برای تبلیغات اختصاص دادید قرار داد.
فکر می کنم اگر هم تراز با بلوکهای کناری که دو تا بنر عمودی هر کدوم به ارتفاع 240 قرار داره، فضای وسط هم همتراز با کناره ها محل قرار گرفتن بنرها باشه و از اون به بعد محتوای وب آلفا شروع بشه، اگر یک طراحی خوب و جالب به سبک خودتون برای این فضای تبلیغاتی بکنید و همونطور که گفتم حجم هر بنر رو هم محدود کنید از لحاظ زیبایی بسیار عالی میشه که به نفع کاربران هم هست.
آنلاین دانلود، لینک مستقیم برای همه
forum.online-dl.com
داداش این جوری سایت سنگین میشه و شلوغ
می خوای برات آجاکسی بنویسم ؟
اگر خواستی آجاکسی می نویسم
نظرتون درباره این چیه :
ما بیایم بالای انجمن 2 تا بنر کنار هم اضافه کنیم و از تبلیغات صفحه اصلی کم کنیم ، و در فوتر تبلیغات متنی بزاریم ؟
شما هر کاری بکنید حقتون هست بلخره باید خرج و مخارج سایت در بیاد نمیشه که هم رایگان و هم تبلیغ نباشه
اگه واقعا وب آلفا رو دوست دارید بیایید و عضو گروه ویژه بشید و هرکسی ماهانه یک مبلغ نا چیز رو به حساب مدیر واریز کنه تا سایت بتونه بدون تبلیغ به کار خودش ادامه بده و نهایت سرعت پیج هارو داشته باشید
بنظر من بهترین نظر رو دادم
انجمن های تخصصی عصر دیجیتال
انجمنی متفاوت برای رفع نیاز های شما
{کوتاه کننده لینک های اینترنتی | تینی یو آر ال دات آی آر }
آپلودسنتر رایگان عکس
آپلود همزمان در بزرگترین سرور های شیرینگ(راپید شیر و... )به زودی...
خوب حالا که به اجاکس رسیدی اگر جایی کمکی خواستی بگو
من برات رایگان می تونم بنویسم

من نظرم اینه که هر چقدر که میتونید تبلیغ یذارید ولی خواهشا سایتو پولی نکنید...
باید بگم که حیفه سایتی که این همه روزانه بازدید داره تبلیغ نداشته باشه ....
اگر هم خواستید تبلیغی بذارید ارزون نذارید...
اگر اجازه بدید می خوام که بگم از انجمن شهر ما هم دیدن بکنید...
در حال حاظر 1 نفر از این موضوع دیدن می کنند (0 عضو و 1 مهمان)
بوک مارک ها