- انجمن
- تالار اصلی
- قوانین و اطلاعيه هاي انجمن
- [اطلاعیه] نظرسنجی درباره تبلیغات
بلی
خیر
سلام
با توجه به درخواست های بسیاری مبنی بر تبلیغات در وب آلفا تصمیم گرفتیم تا با یک نظرسنجی نظر شما کاربران را در مورد افزایش تعداد تبلیغات در وب آلفا بدانیم.
در صورت موافق بودن با اضافه کردن 1 الی 2 تبلیغ در بالای آخرین ارسالی های انجمن ، در نظر سنجی گزینه بلی را انتخاب کنید و در صورت موافق نبودن خیر را انتخاب کنید.
در صورتی که نظر خاصی دارید در این تاپیک اعلام کنید در غیر این صورت شرکت در نظر سنجی کفایت می کند.
با تشکر
مدیر کل انجمن
+------ لطفا قبل از ارسال پست قوانین سایت را مطالعه فرمایید ------+
+-----------------------------------------------+
سلام
از تبلیغات متنی استفاده کنید تا سنگین نشه
منم موافقم
فقط طوری باشه که زیاد از حد شلوغ نشه
اگه میشه قیمت هارو هم تو همین تاپیک اعلام کنید
تــبلــیغ خــوب اســــــت .
MR.R3lax
بنده هم موافقم.
ولی اگر تبلیغات در مورد هاستینگ(مثل الان)و همینطور ویبولتین و کلا در مورد این جور چیزا باشه هم سودیه برای مدیران هم برای کاربران.
![]()
منم که موافقم
فقط یک نظری دارم
اگه میشه بنر های تبلیغی رو به صورت رندوم بالای صفحه ( جای همین تبلیغی که هست ) قرار بدین
فکر کنم بهتر باشه ، هم قشنگ تره و هم زیاد حجمی نمیگیره
بار سايت ميره بالا . در صورتي كه روي روند بالا اومدن سايت دخيل نباشه و باعث كندي سايت نشه بله ولي در غير اينصورت نه
بهترین سایت موزیک موزیک ویدیو عکس دانلود آفلاین خبری و ....
www.anjomanha.com
www.anjomanha.net
www.crean.ir
و به زودي چند دامين ديگه
بهترين سايت ايراني
anjomanha
اگر اینقدر شلوغ نشه که ما فقط تبلیغات رو ببینیم مشکلی نداره چون هرچیزی هزینه خودشو داره
من داناترين انسان ها هستم، زيرا يك چيز مي دانم كه ديگران نمي دانند، و آن اين كه هيچ چيز نمي دانم.
<سقراط>
2-3 ماهی کم میام(ناپدید شدم )

منم موافقم که تبلیغات لازمه ولی بهتره زیاد شلوغ نشه ... اینجور کسایی که با دیال اپ هستند نمیتونند سایت رو سریع باز کنند و وقت زیادی رو باید صرف باز شدن عکس ها و ... کنند
در حال حاظر 1 نفر از این موضوع دیدن می کنند (0 عضو و 1 مهمان)
بوک مارک ها